English   Español 
<
 
  > promenade in nanoland

 

promenade in nanoland
data:
2004
formats:
diseny, cd, dv / dvd
promotor:
victor f. puntes + metrònom
descripció:
edició de video digital 'promenade in nanoland' de 60 minuts a partir de guió i imatges de microscopía electrònica realitzades per el doctor en física de particules victor f. puntes de la univeristat de barcelona
equip:
joan escofet planas
víctor f. puntes
referència:
promenade in nanoland (google)
refs/enllaços
 

"En l'hora que segueix proposem un passeig per les formes i estructures que poblen l'extremadament petit (quan el pensem nosaltres) resultat de l'evaporació de solucions coloidals de nanoparticles (com el cafè en l'aigua) sobre substrats transparents.

En nou capítols es mostra amb profusió de imatges el món submicrometric.

Acompanyant a les imatges hi ha extractes d'un relat que al seu torn és part d'ell. Un relat que narra la història d'un viatge, que més que un viatge és un part.

D'un viatge indefinit, indeterminat, introspectiu, que deuria dur cap al món a través d'un dur passatge per un metafòric úter (vivo sin vivir en mi).

Personatges que podrien ser tots nosaltres mateixos en algun moment en alguna part.

La música que acompassa a les imatges ha estat extreta de manera capritxosa d'una colecció intima que m'ha acompanyat durant aquests darrers anys, de realització del projecte.

Espero que sigui un passeig agradable que eixampli el pit i acariciï l'esperit i que deixi lliure a la imaginació per a comprendre que altres mons constantment viuen i conviuen.

Deixeu-vos emocionar, gràcies."
Victor F. Puntes

chung fu
[ s3(at)straddle3.net ]: