English   Español 
<
 
  > mamacafe

 

mamacafe
data:
1999
formats:
arquitectura, paper, web, diseny, gràfic, continguts, dv / dvd
promotor:
joan balanzó cerdà
descripció:
reforma d'una galería d'art per a convertir-la en una casa de menjars i accions
equip:
david juarez latimer-knowles
joan escofet planas
paako abril
pedro puertas herrera
referència:
doctor dou 10 - barcelona 08001
refs/enllaços
 

L'antiga galeria d'art de Carles Poy va ser el lloc on vam intervenir amb la idea d'incorporar les noves tecnologies amb olles i paelles.

El que ens va permetre unir-lo tot en un mateix concepte va ser considerar el fet de cuinar com altra manera de comunicar-se. Un lloc on tingués sentit alimentar-se amb la intervenció, un lloc que pertanyés als corrents de moviment de la ciutat.

straddle3 va realitzar una infraestructura que permetés aquesta interacció. Desenvolupant tot el procés necessari per a materialitzar l'arquitectura, la imatge i el lloc web paral·lel.
Per a això ens vam recolzar en les distintes parts del procés i vam generar el material que va donar unitat al projecte. El punt de partida va ser la construcció de l'arquitectura, on cada element va generar un racó particular. A partir d'aquí es va formalitzar una web que permetia fer un exercici d'analogia entre aquests racons i les manifestacions a realitzar,per a finalitzar amb la imatge gràfica que descontextualitzaba determinats elements i construïa nous significats.

Totes aquests punts els vam realitzar fins on se'ns va permetre. En l'actualitat el mamacafé només serveix menjars.

chung fu
[ s3(at)straddle3.net ]: